trtrtr

SU TEMİNİ

SU TEMİNİ
24.06.2020
2.053

SU TEMİNİ

Suyun tüketim miktarı ve şekli her sektörde farklılık gösterir. Sektörlerin bazıları, suyu sık ve az kullanır; diğer sektörler ise büyük tankları kısa süre içinde doldurma ihtiyacı duyabilir ve binanın farklı bölümleri için temin edilen suyun bundan etkilenmemesi önemlidir. Grundfos’un yardımcı tesis pompalarından oluşan geniş serisi, su temin uygulamalarında basıncın ve debinin her zaman sabit tutulmasını sağlar. Suyun kalitesi de ölçüm ve kontrol sistemlerimiz aracılığıyla tüm süreç boyunca izlenip kontrol edilebilir.

Pompalarımız, söz konusu uygulamanın koşullarına göre özelleştirilebilir ve basıncı gerektiği miktarda temin edebilir. Tek ve çok kademeli pompalarımızın yanı sıra hidroforlarımızın performansına da rahatlıkla güvenebilirsiniz. Bu hidroforlar, en zorlu uygulamalarda basıncı sabit tutmak üzere tasarlanır. Hidrofor sistemlerimiz, değişken frekans konvertörleriyle ve kontrol elemanlarıyla birlikte tedarik edilebilir.

Su temin uygulamalarında kullanılan Grundfos pompalarının hepsi, içme suyu standartlarından sorumlu kurumlar tarafından onaylanmıştır.

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Whatsapp
Aycan GENÇ
Aycan GENÇ
Merhaba ?



Size nasıl yardımcı olabiliriz?