trtrtr

SU ARITMA

SU ARITMA
24.06.2020
1.992

SU ARITMA

Endüstrideki farklı su arıtma uygulamaları aralığı, suyun kullanım yelpazesi kadar geniş. Su kaynaklarının çeşitliliği de bu durumu yansıtıyor: yüzey suyu, yeraltı suyu, deniz suyu, musluk suyu veya hatta atık su. Normal koşullarda ilgili sektörlerin gereksinimlerini karşılaması için tamamının arıtılması gerekir. Deniz suyu gibi agresif sıvıların arıtılmasında veya bu tür sıvıları ultra saflaştırma işlemlerinde (WFI), size son derece güvenilir bir pompa çözümü sağlarız.

Grundfos su arıtma pompaları, aşağıdaki arıtma yöntemlerinde kullanılabilir:

Su Alma ve Dağıtma
Madde Ayırma
Dezenfeksiyon
Stabilizasyon/Kimyasal Dozajı
İzleme ve Kontrol
Su arıtmada kullanılan pompalarımızın hepsi akıllı bir şekilde birlikte çalıştırılabilir. En son teknolojiyle donatılmış ve son derece enerji tasarruflu olan dozaj pompalarımız, arıtma prosesi sırasında ve öncesinde kullanılan katkı maddesinin dozajını gerektiği miktarda yapabilir.

Grundfos pompaları, su arıtma proseslerinin en güvenilir yardımcılarıdır çünkü agresif sıvılarla veya en zorlu koşullar altında bile sorunsuz çalışabilir.

Suyun kimyasal özelliklerini ve teknik parametreleri süreç boyunca takip etmek için pompalarınızı, ölçüm ve kontrol sistemlerimizle destekleyebilirsiniz.

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Whatsapp
Aycan GENÇ
Aycan GENÇ
Merhaba ?



Size nasıl yardımcı olabiliriz?