trtrtr

KAZANLAR VE SİSTEMLER

KAZANLAR VE SİSTEMLER
24.06.2020
2.015

KAZANLAR VE SİSTEMLER

Üretim hatlarındaki işlemlerin sorunsuz ilerleyebilmesi için kazanların etkili ve güvenilir şekilde çalışması gerekir. Bu nedenle, Grundfos’un buhar, sıcak su ve kızgın yağ kazanları için tasarladığı dayanıklı besleme pompalarındaki temel ölçütü, en zorlu koşullar altında bile yüksek performans elde edilmesidir.

Entegre frekans konvertörüyle desteklenen Grundfos’un kazan besleme pompaları, üretim sürecinin sıcaklığını, basınç değerini ve buhar kalitesini en ideal seviyeye getirir. Üretim sürecinde su elde edilmesi gerekiyorsa, dozaj pompaları kullanılır. Bu pompalar, her türlü katkı maddesinin dozajını gerektiği miktarda yapar.

Buhar: Buhar kazanları, besleme pompaları için en zorlu uygulamaların başında gelir. Çünkü pompaya baskı yapan çok sayıda koşul ortaya çıkar. Yüksek basınç, yüksek ortam sıcaklıkları ve dur-kalk sayısının fazlalığı en sık karşılaşılan durumlar arasındadır. Grundfos’un çok kademeli kazan besleme pompaları, her türlü zorluğun üzerinden gelecek şekilde optimize edilmiştir. Giriş koşullarının elverişsiz olduğu uygulamalarda bile gözünüz arkada kalmadan pompalarımıza güvenebilirsiniz. Pompalara hava soğutmalı üst bölme eklenerek salmastranın yüksek sıcaklıktan zarar görmesi engellenebilir. Ayrıca, süreci izlemek ve herhangi bir anormal durumda uyarı almak için de monitör çözümlerimizden yararlanabilirsiniz.

Sıcak su: Grundfos’un sıcak su kazanları için tek kademeli şönt pompaları 110°C’ye kadar sıcaklıklarda kullanılabilir ve sıcak su gerektiren herhangi bir sürece yeterli besleme sağlanmasını ve kazandaki su sıcaklığının sabit olmasını temin eder.

Kızgın yağ: Kızgın yağ, yüksek basıncın gerektiği birçok uygulama için buhardan daha uygun bir alternatiftir. Grundfos’un kızgın yağ uygulamaları için geliştirdiği tek ve çok kademeli besleme pompaları, 240°C’yi bulan sıcaklıklarda sorunsuz çalışır.

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Whatsapp
Aycan GENÇ
Aycan GENÇ
Merhaba ?



Size nasıl yardımcı olabiliriz?