trtrtr

Lazerli Hizalama

Düşük aşınma, optimum verim

Pompa motor mili kritik bir bileşendir ve pompanızdan optimum verim elde etmek, aşınma ve yıpranmayı azaltmak için, milin doğru hizalanması gerekir. Grundfos’un Lazerli hizalama hizmeti, milin yanlış hizalanmasından dolayı diğer parçaların hasar görmeyecek olmasından dolayı pompanızın servis ömrünü önemli ölçüde uzatarak, pompa yatırımınızın getirisinin biraz daha yüksek olmasını sağlar.

Lazerli hizalama, motor milini milimetrik olarak mükemmel biçimde hizalamak amacıyla lazer optik teknolojiden yararlanır ve pompanın optimum verimle çalışmasını sağlar. Lazerli Hizalama hizmeti başlıca NK, NKG, HS, MAXA ve MAXANA gibi uzun kaplinli pompalara yöneliktir. Ayrıca yangın sistemleri için de kullanılır ve diğer üreticilerin uzun kaplinli pompalarına da uygulanabilir.

Doğru gerçekleştirilmiş Lazerli hizalama, pompanın verimini ve güvenilirliğini artırırken, sisteminizdeki enerji kullanımını ve işletme maliyetlerini de düşürür. Pompanın servis ömrü de uzadığından dolayı, pompaya sahip olmanın Yaşam Çevrimi Maliyeti (LCC) ve pompa işletme maliyeti de daha düşük olur. Pompa vibrasyonlarını azaltmanın diğer bir avantajı da, pompanın ses seviyelerinin düşmesidir.

Avantajlar

  • Yüksek verim ve güvenilirlik sayesinde daha düşük enerji kullanımı ve işletme maliyetleri
  • Daha uzun servis ömrü sayesinde daha düşük Yaşam Çevrimi Maliyeti (LCC)
  • Daha düşük pompa aşınması ve vibrasyon
  • Daha düşük ses seviyesi
Hızlı İletişim Formu

    Ziyaretçi Yorumları

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

    Whatsapp
    Aycan GENÇ
    Aycan GENÇ
    Merhaba ?



    Size nasıl yardımcı olabiliriz?