trtrtr

YIKAMA VE TEMİZLEME

YIKAMA VE TEMİZLEME
24.06.2020
2.042

YIKAMA VE TEMİZLEME

Yıkama ve temizleme sistemleri, tüm endüstriyel uygulamalarda kullanılır. Bu sistemler, süreç hattının entegre bir parçası veya ayrı bir birimi olarak karşımıza çıkar. Grundfos pompaları, sabit veya taşınabilir sistemlerin kullanıldığı uygulamalar için güvenilir performansın ve yüksek tasarrufun anahtarıdır.

Yıkama ve temizleme işlemleri için tasarladığımız seri, aşağıdaki alanlarda kullanılabilir:

  • Şişe yıkama
  • Parça yıkama
  • Araba yıkama
  • Taşınabilir yıkama sistemleri
  • CIP
  • SIP

Yıkama ve temizleme sürecinde kullanılan pompalar agresif temizleme maddeleri, yüksek sıcaklıklar ve dur-kalk sayısının fazlalığı gibi birçok zorlu koşulla karşılaşır. Grundfos, bunları göz önüne alarak tek ve çok kademeli pompaları ile lob ve dalgıç pompalarını optimize etmiştir. Yıkama ve temizleme uygulamaları için hijyenik ve hijyenik olmayan pompa çeşitlerimiz mevcuttur.

Grundfos’un iSOLUTIONS programındaki frekans konvertörlerinden biriyle desteklenen kompakt pompalar, şu üç farklı basınçta rahatça çalışır: sabunun dağıtıldığı düşük basınç; belirlenen noktaların temizlendiği yüksek basınç ve baştan sona yıkamanın gerçekleştirildiği daha yüksek basınç.

Yıkama ve temizleme uygulamalarında kullanılacak tüm pompalar, dozaj pompalarıyla birlikte tedarik edilebilir. Bu sayede, temizleme maddesinin dozajı tam tamına gerektiği miktarda yapılır.

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Whatsapp
Aycan GENÇ
Aycan GENÇ
Merhaba ?



Size nasıl yardımcı olabiliriz?