trtrtr

Enerji Kontrolü

Yaşam Çevrimi Maliyetinin kolay genel görünümü

Sürekli artan enerji fiyatlarıyla birlikte, pompalarınızın çok fazla elektrik tüketip tüketmediğini düzenli olarak kontrol etmek iyi bir fikirdir. Grunfos’un sunduğu Enerji Kontrolü, size biraz daha fazla bilgi sağlar. Bir veya daha fazla pompa için yaşam çevrimi maliyetlerini (LCC) görmenizi sağlar, pompa değişimiyle ilgili kararları kolaylaştırır ve enerji tüketiminizi azaltarak, hem cebinize hem çevreye katkı sağlar.

Grundfos’un Enerji Kontrolü hizmeti iki seçenekle sunulmaktadır:

  • Temel Enerji Kontrolü, sahanızda pompa ve motorların etiketlerindeki bilgileri kullanarak gerçekleştirilir.
  • İleri Düzey Enerji Kontrolü, SCADA sisteminizden ve yük profili eşleştirmesi olmadan yerinde ölçümlerden elde edilen verileri temel alır.

Enerji Kontrolünde, pompa verileri (Q, H ve P2), pompa yaşı ve çalışma saati gibi enerji tüketimini etkilediği bilinen faktörler göz önünde bulundurulur.

Enerji Kontrolünün ardından, daha ayrıntılı analiz için veya pompa ya da sistem değişiklikleri ya da değişimi için temel alınabilecek somut bilgi ve önerileri içeren ayrıntılı bir rapor sunulur.

Avantajlar

  • Enerji tüketimiyle ilgili doğru bilgi
  • Çevre profilini yükseltme
  • Tesisiniz, sirkülatör ve pompa motorlarını temel alan ürünler kullanarak enerji tasarım standartlarını karşılayacaktır.
Hızlı İletişim Formu

    Ziyaretçi Yorumları

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

    Whatsapp
    Aycan GENÇ
    Aycan GENÇ
    Merhaba ?



    Size nasıl yardımcı olabiliriz?