trtrtr

ENDÜSTRİYEL ATIK SU

ENDÜSTRİYEL ATIK SU
24.06.2020
1.955

ENDÜSTRİYEL ATIK SU

Arıtmak istediğiniz suyun türü organik veya kimyasal ya da ikisinin karışımı olabilir. Her durumda Grundfos’a güvenebilir ve arıtma işleminizin profesyonel ellere bırakıldığından emin olabilirsiniz. Eksiksiz pompa çözümlerimiz sayesinde arıtma süreçlerinin her aşaması için yüksek kaliteli ürünler temin edebiliyor ve atık suyunuzun çevreye ya da belediyenin atık su tesisine güvenle transfer edilmesini sağlayabiliyoruz.

Atık su pompalarından oluşan serimiz iri kum taneleri, gres yağ ve farklı boyutlarda partikül içeren atık suyun kalitesi ne olursa olsun etkin bir çalışma garanti eder. Çözümlerimiz, motor boyutunun ve çark tipinin ayarlanmasıyla ihtiyaç ve taleplerinize uygun hale getirilir. Ayrıca tüm pompalarımıza kontrol ve ölçme sistemleri entegre edilebilir. Bu sayede, suyun kalitesi arıtma sürecinin tüm aşamalarında doğru sonuçlar verecek şekilde takip edilir.

Kimyasal maddelerin dozajı ve dezenfeksiyonu söz konusu olduğunda, Grundfos çözümleri rakipsizdir. Dezenfeksiyon sistemlerimiz ve dijital dozaj çözümümüz, bütçeniz için ciddi avantajlar sağlar çünkü bu çözümleri kullandığınızda pahalı kimyasalları gereğinden fazla dozajlamak zorunda kalmazsınız. Dozaj pompalarımız titizlikle test edilir ve denenir. Ölçme ve kontrol çözümleri üzerinde gerekli uyarlamalar yapılarak bunların, atık su arıtma süreci boyunca oluşan çeşitli ihtiyaçları karşılaması sağlanır. Flokülasyon, nötrleştirme ve aktif karbon işlemleri de Grundfos’un uzmanlık alanına girer.

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Whatsapp
Aycan GENÇ
Aycan GENÇ
Merhaba ?



Size nasıl yardımcı olabiliriz?