trtrtr

CHİLLER VE KULE UYGULAMALARI

CHİLLER VE KULE UYGULAMALARI
24.06.2020
2.011

CHİLLER VE KULE UYGULAMALARI

Soğutma, hijyen amaçlı yürütülen süreçlerden, soğutma kulelerine ve makine ile işlemeye kadar birçok endüstriyel uygulamanın merkezini oluşturur. Soğutma uygulamaları için ihtiyacınız olan güvenilir çözümlere Grundfos uzmanlığıyla ulaşabilirsiniz. Ürünlerimiz, birincil ve ikincil soğutucu akışkanlarda en ideal performansı garanti eder.

Grundfos’un soğutma pompaları tuzlu su, glikol ve amonyak gibi sıvıların yanı sıra karbondioksit ve CFC (kloroflorokarbon) gibi daha zorlu soğutucuları da sorunsuz şekilde transfer eder. Ürünlerimizdeki bu çok yönlülük uygulamalarınızdan güvenilir, sağlam ve verimli sonuçlar alabilmeniz için titizlikle seçtiğimiz salmastra tipiyle birleşince pompa endüstrisindeki farkımız ortaya çıkıyor. Dozaj pompaları, chiller ve kule uygulamalarında kullanılması gereken kimyasal katkı maddelerini istenen miktarda ve doğrulukta dozlayabildiği için güvenli bir çalışma garanti eder.

Eksiksiz ürün yelpazesiyle Grundfos, dozaj pompalarının yanı sıra makine endüstrisindeki soğutuculara özel iklimlendirme çözümleri ve kompakt pompalar tedarik edebilir.

  • Grundfos, patlayıcı ortamlar için ATEX onaylı motorlar ve pompalar tasarlar.
Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Whatsapp
Aycan GENÇ
Aycan GENÇ
Merhaba ?



Size nasıl yardımcı olabiliriz?